Επιτυχόντες στο ΠΜΣ “Τεχνητή Νοημοσύνη”

Ανακοινώνονται οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων για το ΠΜΣ Τεχνητή Νοημοσύνη για το ακ. έτος 2020 – 2021. Βρεθήκαμε φέτος στην ευχάριστη θέση να αξιολογήσουμε έναν ιδιαίτερα υψηλό αριθμό αιτήσεων και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους του αιτούντες για το ενδιαφέρον τους. Δυστυχώς λόγω των περιορισμένων θέσεων του προγράμματος, αρκετοί υποψήφιοι δεν έγιναν δεκτοί παρά το αξιόλογο βιογραφικό τους.

Ειδικά για τους υποψηφίους που βρίσκονται στον πίνακα επιλαχόντων, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κενές θέσεις στο πρόγραμμα, τις οποίες θα κληθούν να καταλάβουν μετά τις 24/7/2020 που λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους επιτυχόντες.

H Συνέλευση του Τμήματος στη συνεδρίασή της αριθμ. 359/08-07-2020  ενέκρινε την επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών στο 1ο εξάμηνο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος σπουδών «Τεχνητή Νοημοσύνη» για το ακαδ. έτος 2019-2020.

Δείτε τον πίνακα των επιτυχόντων εδώ

Για να κάνετε την εγγραφή σας θα πρέπει να προσκομίσετε την αίτηση συμπληρωμένη καθώς και τον φάκελο με τα δικαιολογητικά σας εφόσον δεν τον έχετε προσκομίσει ήδη μέχρι τις 24/7/2020. Κατά την κατάθεση σας παρακαλείσθε στην αιτιολογία να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας. Ο τραπεζικός λογαριασμός αναφέρεται στην Τράπεζα Πειραιώς.

Εάν επιθυμείτε να αιτηθείτε μερικής φοίτησης παρακαλείσθε μαζί με την αίτηση εγγραφής να προσκομίσετε και μια βεβαίωση εργοδότη όπου αποδεικνύεται ότι εργάζεστε τουλάχιστον 20 ώρες εβδομαδιαίως.

Οι ώρες συναλλαγής της Γραμματείας με το κοινό είναι καθημερινές μέρες 11:00-12:30 στον ημιώροφο του κτιρίου Βιολογίας στο γραφείο 14.

Μαθήματα Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε τη λίστα μαθημάτων που διδάσκονται στο Π.Μ.Σ. "Τεχνητή Νοημοσύνη". Μαθήματα ανά εξάμηνο σπουδών