Καταβολή διδάκτρων για το εαρινό εξάμηνο 2019-2020- Δήλωση διπλωματικής εργασίας

Παρακαλούνται οι φοιτητές πλήρους φοίτησης του Β’ εξαμήνου και μερικής φοίτησης Δ’ εξαμήνου να καταβάλουν την α’ δόση των διδάκτρων (300€) για το εαρινό εξάμηνο κατά το διάστημα 17 με 21 Φεβρουαρίου στην Τράπεζα Πειραιώς στον τραπεζικό λογαριασμό με ΙΒΑΝ GR10 0172 2020 0052 0209 2822 010.

Την κατάθεση μπορείτε να την κάνετε είτε με φυσική παρουσία σε κατάστημα της τράπεζας είτε με web banking και στα σχόλια να σημειώσετε τον κωδικό 97305 και το ονοματεπώνυμό σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσκομίσετε σε έντυπη μορφή (όχι email) το αποδεικτικό της κατάθεσης στην Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών που βρίσκεται στο κτίριο Βιολογίας στον ημιώροφο όπου θα υπάρχει άτομο καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9:30 το βράδυ μόνο για αυτό το σκοπό.

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης Δ’ εξαμήνου δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε πληρωμή όμως θα πρέπει να κάνουν ξανά την δήλωση της διπλωματικής τους εφόσον δεν την ολοκληρώσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου για να φαίνεται η συνέχειά της στο εαρινό εξάμηνο.

Μαθήματα Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε τη λίστα μαθημάτων που διδάσκονται στο Π.Μ.Σ. "Τεχνητή Νοημοσύνη". Μαθήματα ανά εξάμηνο σπουδών